C11.- Una setmana de menús equilibrats

 
Calendari De 14 d’abril a 19 de maig de 2020
Horari Dimarts de 17 a 19 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Griselda Marfà
Preu 49 €

Descripció L’objectiu del curs és que la persona entengui la diferència entre l’alimentació i la nutrició, conèixer els diferents nutrients que necessitem per viure en salut i benestar psicoemocional i saber en quins aliments trobem aquets nutrients. Es tracta de conèixer les bases per elaborar una dieta equilibrada amb l’organització dels diferents  menús al llarg de tota una setmana
Continguts
  • Definició d’alimentació i nutrició.
  • Procés de la nutrició.
  • Valor energètic dels aliments. Definició de caloria.
  • Classificació funcional dels nutrients.
  • Grups d’aliments.
  • Bases per a una dieta equilibrada
  • La importància dels esmorzars
  • La dieta Mediterrània.
  • Elaboració d’un menú equilibrat (esmorzar, dinar, berenar i sopar).
  • Pautes de nutrició equilibrada al llarg de la setmana per poder aconseguir una dieta equilibrada i saludable.
  • Organització de menús setmanal
Metodologia Promovem un aprenentatge actiu de l’estudiant, al qual es proposen situacions que el motivin en aquest procés.

Es plantegen aplicacions pràctiques i  es promou  l’experimentació.


Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció