C03.- Tendències de cuina creativa de primavera-estiu (matins)

El curs del xef Josep Vidal
 
Calendari De 6 a 27 d’abril de 2021
Horari Dimarts de 10.30 a 12.30 h
Nº Sessions 4
Formador/a  Josep Vidal (Calaix de cultura)
Preu 21,12 €

Descripció La cuina creativa sorgeix en el moment en què a algú se li ocorre crear noves combinacions de tècniques i productes, noves maneres de presentar el menjar a partir de la seva pròpia imaginació, creant noves experiències. Cada setmana, el xef proposa un primer, un segon i unes postres amb ingredients propis de l’estació.
Continguts
  • En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada. El receptari es proporciona setmanalment.
  • Cuinarem nous plats utilitzant els productes més frescos de la temporada.
  • Explicarem com cuinar els productes de temporada perquè quedin gustosos i no perdin cap qualitat
Metodologia Les classes són demostratives.

Al Taller de Cuina Creativa descobriràs els millors productes de temporada. T’explicarem  tots els secrets per gaudir dels productes més frescos. En aquest curs combinarem la part pràctica amb la part teòrica.

Observacions – Sense necessitat de coneixements previs.

– Les persones que ja han assistit a d’altres edicions del curs es trobaran amb noves receptes.

– Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar alhora amb en Josep


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te