![]() |
|
Calendari | 4 i 11 de maig de 2021 |
Horari | Dimarts de 17.30 a 19.30 h |
Nº Sessions | 2 |
Formador/a | Josep Vidal (Calaix de Cultura) |
Preu | 10,56 € |
Descripció | Aquesta formació està dissenyada per mostrar-vos l’elaboració de les receptes clàssiques d’arrossos mediterranis, així com d’altres innovadores. Descobrirem els diferents tipus d’arrossos, les seves tècniques de cocció i l’ús que els podem donar. |
Continguts |
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.El receptari es proporciona setmanalment.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.
Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall. |
Metodologia | L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.
S’ explicaran diferents opcions i es donaran consells d’ elaboració . |
Observacions |
|