C09.- Taller d’arrossos. noves receptes (tarda)

 
Calendari 4 i 11 de maig de 2021
Horari Dimarts de 17.30 a 19.30 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Josep Vidal (Calaix de Cultura)
Preu 10,56 €

Descripció Aquesta formació està dissenyada per mostrar-vos l’elaboració de les receptes clàssiques d’arrossos mediterranis, així com d’altres innovadores. Descobrirem els diferents tipus d’arrossos, les seves tècniques de cocció i l’ús que els podem donar.
Continguts
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.El receptari es proporciona setmanalment.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

S’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració .

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Les persones que ja han assistit a d’altres edicions del curs es trobaran amb noves receptes.
  • Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar alhora amb en Josep.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te