C04.- Taller d’arrossos. noves receptes (mati)

Calendari Dies 4 i 11 de maig de 2021
Horari Dimarts de 10.30 a 12.30 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Josep Vidal (Calaix de cultura)
Preu 10,56 €

Descripció Aquesta formació està dissenyada per mostrar-vos l’elaboració de les receptes clàssiques d’arrossos mediterranis, així com d’altres d’innovadores. Descobrirem els diferents tipus d’arrossos, les seves tècniques de cocció i l’ús que els podem donar.
Continguts
  • En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada. El receptari es proporciona setmanalment.
  • Cuinarem nous plats utilitzant els productes més frescos de la temporada.
  • Explicarem com cuinar els productes de temporada perquè quedin gustosos i no perdin cap qualitat
Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

S’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració .

Observacions – Sense necessitat de coneixements previs

– Les persones que ja han assistit a d’altres edicions del curs es trobaran amb noves receptes.

– Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar alhora amb en Josep.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te