 |
Calendari |
Dies 9 i 16 de febrer de 2021 |
Horari |
Dimarts de 10.30 a 12.30 h |
Nº Sessions |
2 |
Formador/a |
Josep Vidal (Calaix de cultura) |
Preu |
10,56 € |
Descripció |
Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules de casa siguin un petit espectacle de sabors i colors, en aquest taller aprendreu a fer combinacions originals amb ingredients quotidians per satisfer els paladars de petits i grans |
Continguts |
- En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada. El receptari es proporciona setmanalment.
- Elaborarem nous aperitius utilitzant els productes més frescos de la temporada.
- Explicarem com cuinar els productes de temporada perquè quedin gustosos i no perdin cap qualitat
|
Metodologia |
Les classes són demostratives.
Al Taller d’aperitius descobriràs els millors productes de temporada. T’explicarem tots els secrets per gaudir dels productes més frescos. En aquest curs combinarem la part pràctica amb la part teòrica. |
Observacions |
Sense necessitat de coneixements previs |
Fes una ullada al procés d’Inscripció
Inscriu-te