B12.- Street foto

Fotografia de Sergi Reboredo
Calendari De 17 d’abril a 5 de juny de 2020 (FESTIU: 1 de maig)

El dissabte 23 de maig al matí farem sortida pràctica fora del Centre.

Horari Divendres de 18.30 a 20.30 h
Nº Sessions 8 sessions (7 al Centre + una sortida)
Formador/a  Sergi Reboredo
Preu 58€

Descripció Si us agrada la fotografia urbana i voleu aprendre els aspectes tècnics i artístics que l’envolten, veniu a captar els batecs d’una ciutat en constant moviment. Explorarem la ciutat a través de la nostra càmera millorant la nostra tècnica fotogràfica. Així, aconseguirem captar imatges prou atractives que siguin capaces de congelar escenes, llocs i personatges efímers.
Continguts Introducció a conceptes de la fotografia urbana. Tipus de càmera

Enfocament i lents. Accessoris.

Trucs per apropar-se i poder fotografiar a la gent.

Ajustaments, modes i preparació de la càmera per agilitzar el dispar.

Aspectes relacionats amb el color de les fotografies. Escombrats, desenfocaments, retrats, congelats i seqüències fotogràfiques.

Visionat de diferents reportatges.

Metodologia Les sessions d’aprenentatge es duran a terme en forma de “masterclass”, on el professor explicarà oralment cada tema proposat i el desenvoluparà visualment amb exemples.

Per il·lustrar tot el contingut del curs es projectaran fotos i audiovisuals que exemplifiquin les tècniques i procediments explicats.

Hi haurà una sortida pràctica per tal de posar en pràctica els coneixaments adquirits.

Al final projectarem fotos que proporcionin els alumnes per comentar-los les millores que es podrien fer en cada imatge o reportatge.

Observacions La data de la sortida pràctica restarà condicionada per les previsions meteorològiques i, per tant, pendent d’un possible canvi.

Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció