Sergio Ruiz

FORMACIÓ

1997-1999 Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Curs General de Fotografia.

1999 Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Curs de fotoperiodisme i reportatge.

1998 Universitat de Barcelona. Primer curs de llicenciatura de Filosofia.

2000 Mataró In. Curs de disseny gràfic.

2002 Seminari de fotografia i premsa (Fundación Santamaría de Albarracín)

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

– Juliol de 2011 a Abril 2013: Freelance. Publicacions regulars a la revista Capçalera, revista El Siglo de Europa, revista Valors. Treballs de fotografia institucional, publicitària i  periodística per a l’agencia Strategycomm i Ajuntament de Mataró. Professor al Centre Tres Roques.

– Març de 2008 a Maig de 2011: Freelance. Cap fotografia revista Capçalera. Treballs de fotografia de reportatge, publicitat, empresa, social i institucional.  Professor de cursos de fotografia al Centre Tres Roques, Espai Novellas i Centre Cívic Plà d’en Boet. Realització de reportatge al Japó publicat a el Dominical de El Periódico.

– Juliol de 2006 a Febrer de 2008: Freelance. Cap de fotografia de la revista Report Maresme (Editorial Capgròs). Treballs de fotografia de reportatge, publicitat, editorial i industrial. Realització de reportatges a diverses capitals europees i a Athos (Grècia) publicats a el Magazine de la Vanguardia.

– Octubre de 2002 a Juliol de 2006: Cap de fotografia de l’editorial Capgròs. Treballs de fotografia de premsa, reportatge, publicitat, esports, estudi i editorial. Realització de curs de fotografia de premsa a l’editorial Capgròs.

– Setembre de 2001 a Setembre de 2002: Freelance. Treballs de fotografia social i col·laboracions en revistes d’àmbit local i nacional. Realització de reportatges a Suècia i Xile publicats a el Magazine de la Vanguardia i a la Revista de la Vanguardia.

– Febrer de 2000 a setembre de 2001: Assistent de fotografia a l’empresa Estudi 9×12, Barcelona. Treballs de fotografia d’estudi, publicitat, moda, social i industrial. Realització del curs de fotografia de muntanya a l’Associació Científico-Excursionista de Mataró