C05.- Receptes vegetarianes i veganes per a tota la família

 
Calendari 10 i 17 d’abril de 2021
Horari Dissabte d’11 a 13 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 10,56 €

Descripció Potser  tens a  casa algú que decideix fer-se vegà o vegetarià o potser t’estàs replantejant la teva alimentació i vols veganitzar-te sense perdre nutrients.  T’expliquem com pots fer aquest camí i quins productes són imprescindibles.
Continguts
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar alhora amb la Montse.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te