C10.- Rebosteria dolça i salada de Nadal

Cuina a Tres Roques
Cursos de cuina a Tres Roques
 
Calendari D’11 a 25 de novembre  de 2020
Horari Dimecres de 17.30 a 19.30 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 26 €

Descripció Hem dissenyat aquest taller perquè pugueu oferir als vostres convidats productes sorprenents dolços i salats per a les taules de Nadal: masses fermentables, torrons i petit fours. S’obre un ventall de possibilitats i només cal posar-se a treballar amb les receptes fàcils i ràpides que us proporcionarem. Els sorprendreu, sense dubte!
Continguts El receptari es proporciona setmanalment.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Curs demostratiu.
  • És aconsellable disposar de bolígraf i llibreta, per si es volen prendre notes.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te