Què puc fer si no he obtingut plaça i he quedat en llista d’espera d’un curs?

Què puc fer si no he obtingut plaça i resto en llista d’espera?

  1. Podeu esperar. En el moment que es produeixi una baixa, us avisarem per ocupar la plaça vacant, seguint estrictament l’ordre.
  2. Podeu fer una INSCRIPCIÓ FORA DE TERMINI :

– Consulteu les places disponibles dels cursos del llistat de persones admeses que pengem a la pestanya INSCRIPCIONS.

– Podeu formalitzar una inscripció fora de termini si desitgeu ocupar una plaça vacant en algun dels cursos/tallers que s’impartiran.

– Ompliu el FORMULARI D’INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI que trobareu a la pestanya INSCRIPCIONS   i envieu-nos-el.

El tràmit es farà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. En cas que hi hagi disponibilitat de vacants, podeu matricular-vos a tants cursos com desitgeu. * Aquesta inscripció també es pot fer presencialment a Tres Roques.

– Si tenim disponibilitat de plaça, rebreu un correu de confirmació amb la carta de pagament. Per fer efectiu el pagament en un caixer, imprimiu-vos la carta amb el codi de barres i dirigiu-vos a una de les entitats indicades. Si voleu pagar mitjançant el TPV (targeta de crèdit) heu de clicar l’enllaç del document que heu rebut per correu. Si en el moment de fer la inscripció fora de termini, ja ha finalitzat el termini ordinari de pagament dels cursos, tindreu 48 hores per fer-lo efectiu.

– Després d’haver realitzat el pagament rebreu un correu de confirmació de l’Ajuntament. El vostre procés d’inscripció ha finalitzat. No cal que ens presenteu el comprovant. Us esperem el primer dia de classe !