Què puc fer si el curs a què m’havia preinscrit no s’impartirà?

Què puc fer si el curs al qual m’havia preinscrit no s’impartirà?

– Consulteu les places disponibles del llistat dels cursos que impartirem i de les persones admeses.

– Podeu formalitzar una inscripció fora de termini si desitgeu ocupar una plaça vacant o per restar en llista d’espera en algun dels nostres cursos.

– Ompliu el FORMULARI D’INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI  i envieu-nos-el.

El tràmit es farà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. En cas que hi hagi disponibilitat de vacants, podeu matricular-vos a tants cursos com desitgeu. * Aquesta inscripció també es pot fer presencialment a Tres Roques.

– Si tenim disponibilitat de plaça, rebreu un correu  amb la carta de pagament. Per fer efectiu el pagament en un caixer, imprimiu-vos la carta amb el codi de barres i dirigiu-vos a una de les entitats indicades. Si voleu pagar mitjançant el TPV (targeta de crèdit) heu de clicar l’enllaç del document que heu rebut per correu. Si en el moment de fer la inscripció fora de termini, ja ha finalitzat el termini ordinari de pagament dels cursos (23 de setembre), tindreu 48 hores per fer-lo efectiu. Després d’haver realitzat el pagament rebreu un correu de confirmació de l’Ajuntament. El vostre procés d’inscripció ha finalitzat. No cal que ens presenteu el comprovant. Us esperem el primer dia de classe.

-En cas que no hi hagi plaça disponible rebreu un correu amb el lloc que ocupeu a la llista d’espera. Si es produeixen baixes us contactarem telefònicament seguint l’ ordre.