C03.- Plats de Nadal per no arruïnar-se

 
Calendari De 2 a 16 de novembre  de 2020
Horari Dilluns de 10 a 12 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 26 €

Descripció Nadal, Nadal… ara queda molt lluny però  quan comencis a pensar-hi potser ja aniràs tard! Si vols quedar bé per Nadal, sense excessos gastronòmics ni econòmics comença a fer-hi voltes ara. Amb aquestes propostes triomfaràs a taula i gaudiràs d’àpats genials sense passar-hi hores.
Continguts
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.El receptari es proporciona setmanalment.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Curs demostratiu.
  • És aconsellable disposar de bolígraf i llibreta, per si es volen prendre notes.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te