C01.- Pastisseria saludable, baixa en greixos i sucres

 
Calendari Dimecres 3 i dijous 4 de març de 2021
Horari De 18 a 20 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 10,56 €

Descripció Hem dissenyat aquest taller perquè pugueu gaudir de productes dolços saludables. S’obre un ventall de possibilitats, per exemple, amb la utilització de diferents tipus de farines, i només cal posar-se a treballar amb les receptes fàcils i ràpides que us proporcionarem. Us sorprendreu, sense dubte!
Continguts El receptari es proporciona setmanalment.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar juntament amb la Glòria.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te