C02.- Pastisseria de sempre: noves receptes

 
Calendari De 7 de maig a 11 de juny de 2020
Horari Dijous de 17.30 a 20 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Dani Vila
Preu 61 €

Descripció Formació adreçada a totes aquelles persones no professionals que vulguin conèixer,complementar o corregir els secrets de la pastisseria per poder posar en pràctica les postres més apetitoses i algunes de les elaboracions més tradicionals.
Continguts El receptari es proporciona setmanalment.
Metodologia Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran les postres realitzades.

Observacions És recomanable haver assistit a algun dels tallers anteriors o tenir  coneixements bàsics.

Les persones que ja han assistit a d’altres edicions del curs es trobaran amb noves receptes.

Es proporcionen còpies de les receptes treballades. Es recomana portar fulls i bolígraf per tal de prendre notes.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te