C01.- Pastisseria de sempre: noves receptes

 
Calendari D’1 d’octubre a 5 de novembre de 2020
Horari Dijous de 17 a 19.30 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Dani Vila
Preu 66 €

Descripció Formació adreçada a totes aquelles persones no professionals que vulguin conèixer, complementar o corregir els secrets de la pastisseria per poder posar en pràctica les postres més apetitoses i algunes de les elaboracions més tradicionals.
Continguts
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada. El receptari es proporciona setmanalment.
Metodologia Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Les classes seran demostratives, s’explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran les postres realitzades.

Observacions És recomanable haver assistit a algun dels tallers anteriors o tenir  coneixements bàsics.

Les persones que ja han assistit a d’altres edicions del curs es trobaran amb noves receptes.

Es recomana portar fulls i bolígraf per si es volen prendre notes.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te