C01.- Noves tendències en pastisseria

Cuina a Tres Roques
Cursos de cuina a Tres Roques
 
Calendari De 15 d’abril a 20 de maig de 2020
Horari Dimecres de 9 a 11.30 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 61 €

Descripció La nostra oferta s’amplia i s’actualitza constantment per oferir sempre novetats, d’acord amb les noves tendències en pastisseria i els nous hàbits dels consumidors. Treballem per seguir sorprenent els sentits més ocults del paladar humà. Per això cal aportar dosis de passió, dedicació i molta creativitat.
Continguts El receptari es proporciona setmanalment.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Es proporcionen còpies de les receptes. En cas que es vulguin prendre notes, es recomana portar fulls i un bolígraf.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te