A08.- Neteja i manteniment de Windows

El Xevi Torres és un dels nostres professors d’informàtica
 
Calendari De 12 d’abril a 10 de maig de 2021
Horari Dilluns de 9.30 a 11.30 h
Nº Sessions 5
Formador/a  Xevi Torres.
Preu 20,10 €

Descripció És convenient evitar el mal funcionament del nostre ordinador. D’aquesta manera podem estalviar-nos uns diners i allargar la vida útil del nostre equip.

Es tracta de tenir les actualitzacions al dia, comptar amb una app de neteja i fer-la servir, mantenir l’ordinador net de brossa, comptar amb els programes necessaris per poder treballar i fer neteja de malware (programes maliciosos).

Configurarem correctament el navegador d’Internet i millorarem la nostra habilitat per aprendre a identificar els paranys, sempre canviants, de la xarxa.

Continguts L’objectiu del curs és donar eines i recursos per mantenir l’estat del sistema operatiu windows en la millor condició possible, així com aprendre a identificar i diferenciar elements del sistema.

Què és un arxiu, que és un programa, diferenciar entre un instal·lador i un executable, etc…

Entendre l’ estructura interna d’un sistema operatiu,què és una carpeta, on es localitzen els diferent element que veiem en l’escriptori i/o a la carpeta d’usuari, saber distingir entre contingut present a la pròpia màquina i el que es troba per Internet.

Utilitzarem programari freeware com CCleaner, Defraggler, Malwarebytes per mantenir net i defragmentat el disc dur.

Metodologia Curs teorico-pràctic on els alumnes aprendran a contextualitzar el que passa dins d’un PC i  a saber identificar què fan exactament quan realitzen accions concretes com baixar un arxiu, obrir un document, navegar per Internet,etc…

Tot això per arribar a entendre el concepte de “neteja” d’un sistema operatiu, entendre per què és important, i com això repercuteix en la durabilitat i eficàcia de funcionament del PC.


Inscriu-te