MUSICAL LEGALLY BLONDE

EDATS: adreçat a nois i noies nascuts des del 2006 fins al 2010

El taller de musical proposa l’obra Legally blonde. Es treballarà la preparació de la mostra final: escenes, cançons i coreografies del propi espectacle.

Legally Blonde és un musical amb música i lletres de Nell Benjamin i Laurence O’Keefe i llibret de Heather Hach. ​ La història està basada en la novel·la Legally Blonde d’ Amanda Brown i la pel·lícula de 2001 del mateix nom. Va arribar a Broadway l’abril de 2007.

Explica la història d’ Ellen Woods, una rossa de Califòrnia que sembla tenir-ho tot: és molt guapa, molt popular, té diners, les millors notes i un nòvio meravellós, el Warner. Tot i això, una nit tot es torça…

HORARIS:

ATENCIÓ! CANVI HORARI: de 9 a 13h

PREU: 180€

OBSERVACIONS

  • En el moment de la publicació d’aquesta informació, no disposem de les dates en què es tornaran a obrir els teatres, així com la resta d’equipaments municipals. És per aquest motiu que, malgrat que lobjectiu és realitzar una mostra del treball al final del taller, ara per ara no podem programar-la.
  • Recomanem portar esmorzar, roba còmoda i aigua.
  • A Tres Roques hi ha una màquina de begudes i snacks.
  • Els alumnes, durant l’estona d’esmorzar, sortiran a la Plaça Canigó (sense circulació de vehicles) i estaran sota la supervisió del professorat.
  • Prèviament a la realització del taller, cal signar i fer-nos arribar una autorització de drets d’imatge i de sortides que rebreu per correu electrònic. És indispensable que disposem d’aquest document abans de l’inici del taller.
  • Enviarem per correu electrònic la proposta dels professors per tal que els assistents es preparin el càsting inicial. Aquest es realitzarà durant la primera setmana de classe.
  • El material escrit necessari per al desenvolupament del taller serà proporcionat per Tres Roques el primer dia del curs i restarà sota la responsabilitat de cada usuari/ària. El Centre no disposa de servei de fotocòpies.
  • Tres Roques expedirà un diploma de participació quan l’assistència de l’alumne/a superi el 80% de les sessions programades. Es realitza un control diari.
  • Tenint en compte que el taller exigeix un gran treball grupal i cooperatiu, preguem la màxima seriositat en l’assistència i la puntualitat. Si aquest requisit no es compleix, els formadors hauran de realitzar els canvis que considerin convenients en el repartiment de papers.

 ENLLAÇOS ALS CURRÍCULUMS DELS FORMADORS

Direcció: Marc Flynn

Direcció musical: Dídac Flores

Coreografies: Marta Tomasa