MONOGRÀFIC NIT DE MUSICALS

EDATS: joves nascuts des del 2005 (15 anys) i més grans.

El Workshop és un monogràfic específic, dirigit a categories més juvenils. Es farà un recorregut pels números corals (i no tan corals) més importants de tota la història del teatre musical, els més emblemàtics i els més coneguts.

Estem parlant d’una antologia lleugerament dramatitzada, on apareixen: All that Jazz (Chicago), Yo can’t stop the Beat (Hairspray), Money Money (Mamma mia!), Do you hear the people sing (Les Misérables), There’s no business like show business (Kiss me Kate), Circle of life (El Rey León), We’re all in this together (High School Musical), Summer nights (Gease), L’himne dels pirates (Mar i Cel), Revolting Children (Matilda) i Totally Fucked “Bla,bla,bla” (El despertar de la primavera), entre d’altres.

Aquest concert teatralitzat es presentarà seguit, com si es tractés d’una gala dels Tony Awards americans. El cant, la dansa, la interpretació i, sobretot, l’actitud escènica, són les disciplines que predominaran a l’hora de treballar tot aquest material, uns temes que gairebé formen part de l’ADN de la població mundial.

PREU: 180€

HORARIS:

ATENCIÓ:

CANVI HORARI : de 9 a 13 h

OBSERVACIONS

  • En el moment de la publicació d’aquesta informació, no disposem de les dates en què es tornaran a obrir els teatres, així com la resta d’equipaments municipals. És per aquest motiu que, malgrat que l’objectiu és realitzar una mostra del treball al final del taller, ara per ara no podem programar-la.
  • Recomanem portar esmorzar, roba còmoda i aigua.
  • A Tres Roques hi ha una màquina de begudes i snacks.
  • Els alumnes, durant l’estona d’esmorzar, sortiran a la Plaça Canigó (sense circulació de vehicles) i estaran sota la supervisió del professorat.
  • Prèviament a la realització del taller, cal signar i fer-nos arribar una autorització de drets d’imatge i de sortides que rebreu per correu electrònic. És indispensable que disposem d’aquest document abans de l’inici del taller.
  • Enviarem per correu electrònic la proposta dels professors per tal que els assistents es preparin el càsting inicial. Aquest es realitzarà durant la primera setmana de classe.
  • El material escrit necessari per al desenvolupament del taller serà proporcionat per Tres Roques el primer dia del curs i restarà sota la responsabilitat de cada usuari/ària. El Centre no disposa de servei de fotocòpies.
  • Tres Roques expedirà un diploma de participació quan l’assistència de l’alumne/a superi el 80% de les sessions programades. Es realitza un control diari.
  • Tenint en compte que el taller exigeix un gran treball grupal i cooperatiu, preguem la màxima seriositat en l’assistència i la puntualitat. Si aquest requisit no es compleix, els formadors hauran de realitzar els canvis que considerin convenients en el repartiment de papers.

ENLLAÇOS ALS CURRÍCULUMS DELS FORMADORS

Direcció: Marc Flynn

Direcció musical: Dídac Flores

Coreografies: Marta Tomasa