B10.- Modelatge sobre maniquí sense patró: la màniga, els volums el biaix i els teixits estampats

 
Calendari Inici 14 de gener, final 25 de febrer de 2020 (el 4 de febrer no hi haurà classe)
Horari Dimarts de 10 a 13 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Marthe Esteban
Preu 65€ (*)

Descripció El taller proporcionarà els coneixements que ens permetran endinsar-nos en una tècnica de tall de roba sense patró. El modelatge s’utiliza en l’alta costura i tallers de marques amb un alt nivell de creativitat. Aquesta tècnica és totalment diferent del patronatge industrial perquè es treballa directament a sobre del cos. De manera distesa i divertida, desenvoluparem la nostra intuïció per a la pròpia creativitat. Veurem com modelar una màniga, com aconseguir volums, com treballar al biaix i ens fixarem en els avantatges i inconvenients de tallar teixits estampats.
Continguts  -Estudi de les diferents maneres de tallar al biaix

– Estudi de tècniques i materials per arribar a crear volums

– Estudi dels avantatges i desavantatges de treballar amb un teixit estampat

– Modelatge sobre maniquí de volums

– Modelatge sobre maniquí de la màniga base

– Modelatge sobre maniquí d’una màniga creativa

– Modelatge sobre maniquí d’un vestit personal utilitzant totes aquestes tècniques

Metodologia Amb una metodologia senzilla, tothom arribarà a fer els seus exercicis. Es farà un treball pas a pas, amb seguiment individualitzat.
Observacions (*)Aquesta activitat comporta una despesa extra en material d’aproximadament 10€. La professora us n’ informarà el primer dia de classe.

Aquest és un curs d’experimentació i creació sobre el tall, no és un curs de confecció. Adreçat a persones interessades a fer la pròpia roba, que no tenen cap coneixement previ en tall i modelatge.

El curs és molt interessant per a patronistes i dissenyadors als quals els agradaria completar el seu perfil professional.


Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció