C13.- La volta al món en 12 plats

 
Calendari Inici 9 de novembre, final 30 de novembre de 2019
Horari Dissabte d’ 11 a 13 h
Nº Sessions 4
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 33 €

Descripció Fem un recorregut pels plats més famosos d’arreu del món cuinats sense complicacions. Un curs per descobrir altres gastronomies i  donar una mica més de món a la nostra cuina. Propostes: ceviche, ramen, espaguettis thai, tacos de pastor, carbonara flamanda, pastísTatin, tajin d’orada, pastissets de Betlem, pastís de carbassa, pasta al tucco pesto, dahal de llenties i naan i mandonguilles de L’Omar.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Es proporcionen còpies de les receptes treballades. Es recomana portar fulls i bolígraf si es volen prendre notes.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te