C02.- La Mona de Pasqua

 
Calendari Dimecres 17 i dijous 18 de març de 2021
Horari De 18 a 20 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 10,56 €

Descripció De tots és conegut que la mona de Pasqua és un dolç esponjós que sol menjar-se acompanyat de xocolata, ou dur i llonganissa seca. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s’han acabat. La mona es menja el diumenge i el dilluns de Pasqua i, ocasionalment, el dimarts de Pasqua i el dilluns de Sant Vicent, en el cas valencià. És típic de Catalunya, el País Valencià i Múrcia. Però, t’has atrevit alguna vegada a fer-la a casa? Ara és el moment!
Continguts Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.
Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.
Observacions – Sense necessitat de coneixements previs.
– Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar juntament amb la Glòria.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te