B19.- Iniciació al modelatge sobre maniquí sense patró: les bases i la seva transformació 3D

La dissenyadora Marthe Esteban imparteix dos cursos de Moulage al nostre Centre
 
Calendari De 8 d’octubre a 12 de novembre de 2020
Horari Dijous de 10 a 13 h
Nº Sessions 6
Formador/a  Marthe Esteban
Preu 70 € (*)

Descripció El taller proporcionarà els coneixements que ens permetran endinsar-nos en una tècnica de tall de roba sense patró. El modelatge s’utiliza en l’alta costura i en els tallers de marques amb un alt nivell de creativitat. Aquesta tècnica és totalment diferent del patronatge industrial perquè es treballa directament a sobre del cos. De manera distesa i divertida, desenvoluparem la nostra intuïció per a la pròpia creativitat. En una primera fase es modelarà i es traspassarà tot a un patró industrializat de paper. En segon lloc es farà una  transformació directament sobre sobre el maniquí.
Continguts – Què es el modelatge? Diferències amb el patronatge industrial? Nocions fonamentals de tall, etc

– Modelatge del cos i la faldilla bàsiques

– Patró industrialitzat de les bases

– Confecció de les bases i proves sobre maniquí

– Transformació de les bases. Disseny directe a sobre del cos.

– Patró industrialitzat dels nous dissenys

– Confecció

– Fotos

Metodologia Amb una metodologia senzilla, tothom arribarà a fer els seus exercicis. Es farà un treball pas a pas, amb seguiment individualitzat.
Observacions (*)Aquesta activitat comporta una despesa extra en material d’aproximadament 10€. La professora us n’ informarà el primer dia de classe.

Aquest és un curs d’experimentació i creació sobre el tall, no és un curs de confecció. Adreçat a persones interessades a fer la pròpia roba, que no tenen cap coneixement previ en tall i modelatge.

El curs és molt interessant per a patronistes i dissenyadors als quals els agradaria completar el seu perfil professional.


Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció