C02.- Gotets d’estiu: mousse i cremosos. Postres i aperitius dolços i salats

 
Calendari 1 i 8 de juny de 2021
Horari Dimarts de 18 a 20 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 10,56 €

Descripció Ens agrada la mousse, amb aquesta textura tan característica de diminutes bombolles, que imiten més o menys l’escuma. De fet, el terme francès mousse significa escuma en català. Et proposem un taller que et permetrà sorprendre els teus convidats amb delicioses postres o aperitius refrescants, saludables i fàcils.
Continguts El receptari es proporciona setmanalment.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar alhora amb la Glòria.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te