A06.- Francès intermedi: le Tour du Monde

Tres Roques, cursos, idiomes, francès, conversa, intermedi, bàsic
Metodologia activa i lúdica a la classe de francès

 

Calendari Inici 14 d’abril, final 2 de juny de 2020
Horari Dimarts de 10 a 11.30 h
Nº Sessions 8
Formador/a  Ana Guillén
Preu 37€

 

Descripció Aquest és un curs dissenyat per conversar, revisar i incorporar nous coneixements. Mitjançant vídeos, reportatges i lectures, coneixerem algunes regions i ciutats d’Europa. Parlarem de gastronomia, de música… En un ambient distès, les activitats s’adapten al ritme dels participants. Per gaudir de la cultura i els paisatges del món!
Continguts Visitarem alguns països i ciutats del món. Parlarem de viatges, turisme, cultura i gastronomia. Utilitzarem  els verbs més freqüents i vocabulari específic i divers: cultural, històric, d’activitats esportives, etc. Utilitzarem adjectius en les descripcions, formularem preguntes i les corresponents respostes i manifestarem  opinions sobre els diversos temes tractats.
Metodologia Suport audiovisual: vídeos, reportatges, música i fragments de pel·lícules.

Treballarem la comprensió escrita i l’expressió oral. Escoltarem, entendrem i interactuarem. Farem petites lectures i diàlegs amens i pràctics.

Observacions És aconsellable haver cursat els tres nivells de Découvrir le français a Tres Roques o similar, és a dir, tenir nocions de l’idioma.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te