B01.- Fotografiar les teves vacances

Foto curs fotografiar les teves vacances
Valencia. La Albufera. El Palmar. Cullera. Fotografia de Gabriel Brau
 
Calendari Inici  14 d’abril, final 2 de juny de 2020
Dimarts de 10 a 12 h
Nº Sessions 8
Formador/a  Gabriel Brau Gelabert
Preu 58 €

Descripció Les vacances són un període ideal per practicar la fotografia. Resulten el moment perfecte per visitar nous llocs o per conèixer a noves persones, i la fotografia esdevé una eina meravellosa, que ens permet recordar les escenes i les emocions viscudes. En aquest curs, desvetllarem tots els secrets per gaudir de la fotografia en els nostres moments d’oci i descans, i a més, oferirem totes les claus, per aconseguir aquestes imatges que formaran part del vostre àlbum de vacances, per esser recordades tota la vida. El curs està estructurat en tres mòduls, que descriuen tota la temàtica de la fotografia de vacances: la fase prèvia de preparació, la presa d’imatges durant les vacances i la fase posterior de tornada a casa.
Continguts 1ª part: Preparatius

Recerca d’informació.

Tipus de vacances i fotografia.

La càmera, les òptiques i d’altres materials.

Alguns consells per a fer bones fotos.

 

2ª Part: Fotografia a les vacances

Característiques i desenvolupament particular de tots els temes fotogràfics relacionats amb les vacances:

Paisatge, Retrat, Família, Espais, Viatge, Nens, Ciutats, …

 

3ª Part:

Què fem amb les nostres fotos de vacances?

Còpies de seguretat.

Retocs de les imatges.

Fotografies a les xarxes socials.

Àlbums fotogràfics.

Metodologia Metodologia de transmissió visual i oral, basada en l’exemple comparatiu, on de forma analítica, es proposa un aprenentatge dels temes descrits.

Les sessions d’aprenentatge es duran a terme en forma de “masterclass”, on el professor explicarà oralment cada tema proposat i el desenvoluparà visualment amb exemples.

En tractar-se de conceptes tècnics particulars, es duran a terme exemples i exercicis específics  amb els mètodes i programes tecnològics adequats.

Observacions És imprescindible disposar d’una càmera digital rèflex o similar. Amb posterioritat a la realització del curs, el formador seguirà oferint suport per correu electrònic als usuaris que ho desitgin.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te