B12.- Fotografia de viatge: com treure el màxim profit d’un viatge fotogràfic

Fotografia d’Albert Masó
Calendari DATES: 6,7,8,9 i 12 d’abril de 2021
Horari 17.30 a 21 h
Nº Sessions 5
Formador/a 

*Curs impartit per tres formadors

Albert Masó,

Marta Bretó

Tato Rosés

  • Albert Masó. Els safaris i els viatges de natura; la preparació del viatge; la planificació de la ruta; l’ elecció de l’equip fotogràfic
  • Tato Rosés. Els viatges de tipus cultural i etnogràfic
  • Marta Bretó. Els viatges de trekking i aventura
  • Darrera sessió amb tots els formadors: 12 d’abril

La selecció final i la postproducció; l’Story-telling; exemples de reportatges fotogràfics de tots els tipus; valoració i edició de fotografies de viatges fetes pels alumnes.

Preu 40,95 €

Descripció La finalitat del curs és proporcionar tots els coneixements necessaris per planificar un viatge amb l’objectiu que resulti fructífer de cara a aconseguir un bon reportatge fotogràfic.  S’explicaran els procediments més adequats per tal que les imatges siguin de qualitat. També parlarem de l’equipament no fotogràfic més adient per a fer ruta: roba, calçat, i complements diversos, així com dels aspectes pràctics per a resoldre les diferents situacions que ens podem trobar al llarg de l’itinerari.
Continguts Albert Masó. Els safaris i els viatges de natura; la preparació del viatge; la planificació de la ruta; l’ elecció de l’equip fotogràfic.
Marta Bretó. Els viatges de trekking i aventura.
Tato Rosés. Els viatges de tipus cultural i etnogràfic.
Darrera sessió amb tots els formadors. La selecció final i la postproducció; l’Story-telling; exemples de reportatges fotogràfics de tots els tipus; valoració i edició de fotografies de viatges fetes pels alumnes.
Metodologia Es comença amb els conceptes bàsics necessaris, l’equip fotogràfic més adequat per a viatjar i els procediments generals per aconseguir una alta qualitat de les imatges.

Després es dediquen explicacions completes de cadascun dels tres tipus fonamentals de viatges fotogràfics: els de natura i safaris, els etnogràfics i culturals i els de trekking i aventura.

Les explicacions estan orientades directament a la  pràctica, amb la finalitat d’aprendre a aconseguir tornar dels viatges que fem amb un reportatge de qualitat que reflecteixi el destí que hem visitat.

Per il·lustrar tot el contingut del curs es projectaran fotos i audiovisuals que exemplifiquin les tècniques i procediments explicats.

Al final projectarem fotos que proporcionin els alumnes per comentar-los les millores que es podrien fer en cada imatge o reportatge.

Observacions Es tractaran tota mena de viatges: culturals, de natura, etnogràfics, safaris, rutes en cotxe, trekkings de muntanya, viatges relaxats o d’aventura i viatges mixtos que reuneixin diversos objectius.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te