B04.- Fotografia de natura: captar l’entorn, els animals i les plantes

Tres Roques,formacio,cursos,tallers,Ensenyament,Mataro
Fotografia d’Albert Masó publicada al National Geographic del mes de març 2019

 

Calendari Dissabtes 19 i 26 d’octubre de 2019

Divendres i dissabte 15 i 16 de novembre de 2019

Horari Dissabtes matins: de 10 a 13:30 h

Divendres tarda:  de 17 a 20:30 h

Nº Sessions 4
Formador/a  Albert Masó
Preu 50 €

Descripció Aquest taller està dissenyat per adquirir els coneixements que resulten fonamentals per aconseguir una bona pràctica en fotografia de natura. El curs proposa una visió panoràmica de les diverses modalitats, fent èmfasi en les especialitats de Macro, Paisatge i Caça fotogràfica.També s’explicarà l’equipament més adequat i els accessoris que resulten útils per resoldre situacions concretes.
Continguts 1- Nocions bàsiques. Característiques generals. Càmeres més adequades i objectius útils. Configuració del menú i mesura de la llum en digital. Procediments per a aconseguir imatges d’alta qualitat.

2- La fotografia macro. Concepte i procediments. Bases òptiques. La ràtio i la profunditat de camp. Elements i accessoris de treball. Taules i fórmules útils. Tècniques d’estudi i sistemes d’il·luminació. La macro de camp. Estris especials.

3- La tècnica de paisatge. La llum natural. Gran-angulars i para-sols. Trípodes, ròtules i accessoris. Filtres correctors de color, de camp partit, polaritzadors, neutres, boira, etc.

4- La fotografia de fauna. Càmeres informatitzades i objectius estabilitzadors d’imatge. Teleobjectius i teleconvertidors. Tècniques d’apropament als animals. Fotografia de seguiment i d’aguait: amagatalls i hides.

Metodologia Després dels conceptes bàsics necessaris, s’entra en les tècniques i s’expliquen els procediments i trucs més importants, s’ensenya com funcionen en la pràctica els elements i estris i, finalment, es projecten imatges per a observar els resultats del que s’ha dit. Es mostren els objectius i accessoris idonis en cada situació que s’hagi explicat.

El curs està dirigit als aficionats a la fotografia o als que ,sense ser-ho, vulguin entrar en el mon de la fotografia de natura, així com als professionals (fotògrafs o biòlegs) que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Les explicacions estan orientades directament a la faceta pràctica, amb la finalitat d’aprendre a obtenir imatges de qualitat, d’un nivell competitiu en el camp professional.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te