A05.- English & Singing for Seniors

La Laura assessora els diferents grups de treball dins l’aula

 

Calendari De 2 d’octubre a 27 de novembre de 2020
Horari Divendres de 10 a 11.30 h
Nº Sessions 9
Formador/a  Laura Corzo
Preu 45 €

Descripció Aprendre vocabulari i pronunciació és un objectiu de la música en l’ensenyament de les llengües. Si hi afegim l’alegria que aporta el fet de cantar en grup i poder deixar bocabadada la família amb clàssics actuals en anglès, l’èxit està assegurat. Per fer aquestes classes no cal saber cantar, sinó voler passar una bona estona aprenent. Aquestes sessions estan dissenyades perquè la gent gran tingui moltes ganes d’avançar aprenent noves coses mentre amplia el seu cercle d’amistats i comparteix experiències. La jubilació representa per algunes persones la primera vegada que tenen temps per fer allò que no van poder realizar durant la seva vida professional. Per altres, és un moment temut pel canvi de la rutina diària, la por a l’avorriment i, de vegades, a la solitud. Aquestes classes estan pensades perquè la gent gran es senti oberta a fer activitats amb la seva comunitat.
Continguts Repàs de qüestions gramaticals i de vocabulari. Es facilita material i es proposen exercicis que es revisaran durant la següent sessió.
Metodologia Durant la primera hora i 10 minuts de classe es treballa la gramàtica, es corregeixen els exercicis del dia anterior, es fan exercicis en grup de conversa, s’escolten àudios o es veuen i comenten vídeos. Tot això en un clima distès però amb rigorositat en l’organització. Els últims 30 minuts es dediquen a cantar cançons (actuals) en anglès .
Observacions
  • És convenient tenir un nivell mínim d’anglès, corresponent a un A1.
  • No es requereixen coneixements previs de cant ni de música.
  • Durant la primera hora i 10 minuts de classe es treballa la gramàtica, es corregeixen els exercicis del dia anterior, es fan activitats en grup de conversa, s’escolten àudios o es veuen i comenten vídeos. Els últims 20 minuts es dediquen a cantar cançons actuals en anglès

Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció