A13.- CURS EN LÍNIA AMB PLATAFORMA (no es realitza classe telemàtica). Suport a totes les competències de l’examen ACTIC del nivell MITJÀ

Treballa còmodament des de casa amb l’ajuda del Cristian
Calendari Plataforma activa des del 12 d’abril  fins al 18 de juny de 2021
Horari
Nº Sessions
Formador/a  Cristian González
Preu 60,30 €

Descripció Ens adaptem a les vostres necessitats: formeu-vos, especialitzeu-vos, aprofundiu-hi. Aquest és un recurs que hem dissenyat per simplificar el vostre aprenentatge. Us oferim suport i acompanyament, una tutoria en línia amb un dels nostres formadors durant 10 setmanes. Prepareu totes les competències de l’acreditació ACTIC MITJÀ des de casa. Treballeu al vostre ritme, còmodament.
Continguts Competències que es treballaran:

C1. Cultura, participació i civisme digital

Recursos informatius i participatius de les TIC i internet, Possibilitats laborals de les TIC i Internet, Tràmits administratius (e-administració), El certificat digital, Codis QR, Eines col·laboratives avançades, Les xarxes socials, Etiqueta, Mitjans socials, Dades massives i mineria de dades, Entorns virtuals multiusuari (MUVE), La realitat augmentada, Internet de les coses, RSS, Mecanismes i mitjans d’accés a Internet, Drets i deures dels internautes.

C2. Tecnologia Digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu

Dispositius portàtils, Ús dels dispositius portàtils, tecnologia de la connectivitat, Configurar un dispositius mòbil,, Conceptes avançats de sistemes operatius, La informàtica en núvol, La seguretat al món digital.

C3 Navegació, cerca i comunicació en el món digital

Configuració del navegador web, recerca avançada d’informació a Internet, Desament d’informació d’Internet, marcadors socials, Correu electrònic, Llibreta d’adreces, Transmissió multimèdia per IP, Missatgeria Instantània, Seguretat avançada.

C4 Tractament de la informació escrita

Format de paràgraf, Format de pàgines, Inserció de taules, imatges i formes, Combinar correspondència.

C5 Tractament de la informació gràfica

Edició d’imatge: ajustament de color, grandària de les imatges, rotació, perspectives, capes, conversió entre formats.

Edició d’àudio: freqüències, taxa de bits, efectes d’esvaïment, eliminació de soroll, control de nivell de volum, afegir efectes d’eco, conversió de formats.

Edició de vídeo: el DVD, formats PAL i NTSC, configuració dels subtítols i l’idioma, accés directe a escenes, continguts extra, captura de fotogrames d’un vídeo, configuració d’un vídeo per a publicar-lo a Internet.

 C6 Tractament de la informació numèrica

Operacions entre cel·les, rangs, fulls i llibres. Format Condicional. Fórmules i funcions bàsiques (matemàtiques, de text i lògiques).
Administració de dades amb un full de càlcul: cerques i filtres. Impressió de fulls de càlcul

C7 Tractament de les dades

Creació de taules, Ordenació, recerca i filtre d’informació a les taules, Consulta de dades, informes de dades, formularis de dades i còpies de seguretat.

C8 Presentació de continguts

Funcions bàsiques del treball amb presentacions de continguts. Inserció i organització de continguts (text, imatges i àudio).
Les vistes. Efectes i animacions entre diapositives. Impressió de presentacions.

Metodologia Característiques del curs:

 • Metodologia de Treball
  • Individual i en línia
  • Al teu ritme
  • Es realitzarà a través de la plataforma: https://actic.online/tresroquesmataro
  • Vídeo-Classes de curta durada on s’explica el més important
  • Qüestionaris per posar-te a prova
 • Tres Roques us expedirà un diploma que acredita 45 hores de formació en competències ACTIC.
 • Si heu obtingut plaça en aquest curs  i heu formalitzat la matrícula, rebreu un correu electrònic del vostre formador, que us enviarà el material audiovisual de presentació del curs. A més a més, cada setmana es posarà en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una Newsletter que contindrà, tant la programació i la metodologia aconsellada, com altres indicacions, consells, i vídeos amb tutorials.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te