A14.- CURS EN LÍNIA AMB PLATAFORMA (no es realitza classe telemàtica). Suport a totes les competències de l’examen ACTIC del nivell AVANÇAT

Treballa còmodament des de casa amb l’ajuda del Cristian
Calendari Plataforma activa des del 12 d’abril  fins al 18 de juny de 2021
Horari
Nº Sessions
Formador/a  Cristian González
Preu 60,30 €

Descripció Ens adaptem a les vostres necessitats: formeu-vos, especialitzeu-vos, aprofundiu-hi. Aquest és un recurs que hem dissenyat per simplificar el vostre aprenentatge. Us oferim suport i acompanyament, una tutoria en línia amb un dels nostres formadors durant les dates publicades. Prepareu totes les competències de l’acreditació ACTIC AVANÇAT des de casa. Treballeu al vostre ritme, còmodament.
Continguts El nivell avançat té un caràcter modular: per obtenir el certificat cal aprovar dues competències de les cinc que s’hi inclouen (C4, C5, C6, C7 i C8). A la nostra plataforma hi són totes, només us caldrà triar-ne les que més us convinguin.
Metodologia Característiques del curs:

 • Metodologia de Treball
  1. Individual i en línia
  2. Al teu ritme
  3. Es realitzarà a través de la plataforma: https://actic.online/tresroquesmataro
  4. Vídeo-Classes de curta durada on s’explica el més important
  5. Qüestionaris per posar-te a prova
 • Tres Roques us expedirà un diploma que acredita 45 hores de formació en competències ACTIC.
 • Si heu obtingut plaça en aquest curs  i heu formalitzat la matrícula, rebreu un correu electrònic del vostre formador, que us enviarà el material audiovisual de presentació del curs. A més a més, cada setmana es posarà en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar una Newsletter que contindrà, tant la programació i la metodologia aconsellada, com altres indicacions, consells, i vídeos amb tutorials.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te