C06.- Cuinar amb cereals evitant el gluten

 
Calendari De 5 a 26 d’octubre de 2020 (FESTIU: 12 d’octubre)
Horari Dilluns de 17.30 a 19.30 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 26 €

Descripció Els cereals són necessaris en l’alimentació diària, ja siguin sencers o processats. Utilitzarem cereals sense gluten per elaborar tot tipus de receptes que ens permetin enriquir la dieta diària amb fibra de qualitat.
Continguts
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Curs demostratiu.
  • És aconsellable disposar de bolígraf i llibreta, per si es volen prendre notes.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te