C07.- Cuina “one” pot (2)

 
Calendari 8 de maig de 2021
Horari Dissabte d’11 a 12 h
Nº Sessions 1
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 2,64 €

Descripció Us presentem aquests tallers de nou format. En una hora cuinarem un plat en un sol recipient, tot servint-nos dels productes de temporada. L’objectiu és l’estalvi de temps, de recursos, d’energia i de diners a canvi d’un plat complet i saludable.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

  • En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada. El receptari es proporciona setmanalment.
  • Cuinarem nous plats utilitzant els productes més frescos de la temporada.
Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells  d’ elaboració.

Observacions
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Us farem arribar els ingredients de les receptes amb anterioritat a la sessió per si us animeu a cuinar juntament amb la Montse.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te