![]() |
|
Calendari | 24 d’abril de 2021 |
Horari | Dissabte d’11 a 12 h |
Nº Sessions | 1 |
Formador/a | Montse Tàpia |
Preu | 2,64 € |
Descripció | Us presentem aquests tallers de nou format. En una hora cuinarem un plat en un sol recipient, tot servint-nos dels productes de temporada. L’objectiu és l’estalvi de temps, de recursos, d’energia i de diners a canvi d’un plat complet i saludable. |
Continguts |
En els cursos de cuina i pastisseria, no podem especificar les propostes de receptes concretes perquè la tria dels formadors està condicionada als productes de temporada.
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.
Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall. |
Metodologia | L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.
Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions i es donaran consells d’ elaboració. |
Observacions |
|