C12.- Cuina flexiteriana

 
Calendari Inici 18 de gener, final 1 de febrer de 2020
Horari Dissabte d’11 a 13 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 25 €

Descripció No hi ha veritats absolutes ni dietes màgiques, el millorés ser una mica obert i flexible. Per això amb aquest curs us proposem  receptes flexiterianes molt inspirades en l’alimentació vegetariana que us permetran reduir, de mica en mica, o fins i tot eliminar del tot, la proteïna animal o, simplement, menjar de manera més sana, conscient i equilibrada.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Es proporciones còpies de les receptes. Si teniu intenció de prendre notes és convenient portar fulls i bolígraf.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te