C12.- A vegades menjo sa

 
Calendari Inici 8 de novembre, final 22 de novembre de 2019
Horari Divendres de 18 a 20 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 25 €

Descripció Si ja n’esteu tips de missatges healthys però sabeu que heu de menjar millor aquest curs us ajudarà a posar una mica de consciència i a fer-ho sense renunciar al  plaer de la cuina. Cuina sana i conscient amb  algunes llicències  poc poètiques.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Es proporciones coìes de les receptes proposades durant cada sessió. Si voleu prendre notes caldria portar fulls i bolígraf.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te