![]() |
|
Calendari | Inici 17 de gener, final 31 de gener de 2020 |
Horari | Divendres de 18 a 20 h |
Nº Sessions | 3 |
Formador/a | Montse Tàpia |
Preu | 25 € |
Descripció | No hi ha veritats absolutes ni dietes màgiques, el millorés ser una mica obert i flexible. Per això amb aquest curs us proposem receptes flexiterianes molt inspirades en l’alimentació vegetariana que us permetran reduir, de mica en mica, o fins i tot eliminar del tot, la proteïna animal o, simplement, menjar de manera més sana, conscient i equilibrada. |
Continguts |
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.
Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall. |
Metodologia | L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.
Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells d’ elaboració i es degustaran els diferents plats. |
Observacions | Sense necessitat de coneixements previs. Les persones que ja han fet la primera edició del curs es trobaran amb noves receptes.
Es proporciones còpies de les receptes. Si teniu intenció de prendre notes és convenient portar fulls i bolígraf. |