C09.- Cuina flexiteriana 2

 
Calendari Inici 17 de gener, final 31 de gener de 2020
Horari Divendres de 18 a 20 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 25 €

Descripció No hi ha veritats absolutes ni dietes màgiques, el millorés ser una mica obert i flexible. Per això amb aquest curs us proposem  receptes flexiterianes molt inspirades en l’alimentació vegetariana que us permetran reduir, de mica en mica, o fins i tot eliminar del tot, la proteïna animal o, simplement, menjar de manera més sana, conscient i equilibrada.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs. Les persones que ja han fet la primera edició del curs es trobaran amb noves receptes.

Es proporciones còpies de les receptes. Si teniu intenció de prendre notes és convenient portar fulls i bolígraf.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te