C04.- Carmanyola de tardor

 
Calendari Inici 7 d’octubre, final 21 d’octubre  de 2019
Horari Dilluns de 18:15 a 20:15h
Nº Sessions 3
Formador/a  Montse Tàpia
Preu 25 €

Descripció Per una alimentació simple, sana i saborosa de tardor, a casa i a la feina. Prepara el dinar mentre fas el sopar o cuina un dia per tota la setmana laboral, sense estrès i amb un grapat de  bones idees i recursos.
Continguts
Aprèn i practica les tècniques de cocció més saludables.
El receptari es proporciona setmanalment, subjecte al producte de temporada.

Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.

Metodologia L’aprenentatge s’inicia amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te