B13.- Bancs d’imatges: com treure profit de les teves fotos

Curs de fotografia: bancs d'imatges. Sergi Reboredo
Calendari 19 i 26 de febrer de 2021
Horari Divendres de 18 a 20 h
Nº Sessions 2
Formador/a  Sergi Reboredo
Preu 9,36 €

Descripció Curs adreçat a aquelles persones que vulguin donar un pas més en el món de la fotografia i començar a obtenir un rèdit econòmic dels seus bancs d’imatges. Amb aquest curs aprendreu a gestionar la vostra cartera d’imatges d’una manera més especialitzada i professional.

Apassionat per la fotografia? T’agradaria poder treure-li profit?  Amb aquest curs sobre com vendre les teves fotografies en bancs d’imatges aprendràs a gestionar la teva cartera de manera més especialitzada i professional.

Què són els bancs d’imatges i com es fan servir? Els bancs d’imatges són bàsicament grans col·leccions de fotografies d’un o diversos autors que serveixen com a arxiu multimèdia per a molts i diferents projectes i activitats. Actualment és possible publicar i consultar milions de bancs d’imatges que pots trobar a través de la xarxa. L’objectiu d’aquests és servir a la comunitat d’usuaris d’internet per a la seva utilització en múltiples projectes de publicació, edició, preparació de revistes, portades i moltes més opcions.

Continguts Qualitat i tipus d’imatges

Preparació de les imatges

Microstock versus Macrostock

Com pujar les imatges

Beneficis econòmics

Metodologia Les sessions d’aprenentatge es duran a terme en forma de “masterclass”, on el professor explicarà oralment cada tema proposat i el desenvoluparà visualment amb exemples.

Per il·lustrar tot el contingut del curs es projectaran fotos i exemples que exemplifiquin què són els bancs d’imatges i com poder començar a treballar amb ells.

El curs es totalment teòric, sense pràctiques.

Observacions Caldrà que els destinataris del curs siguin fotògrafs amateurs i professionals que vulguin explorar una nova via de venda del seu material fotogràfic.

Inscriu-te Fes una ullada al procés d’Inscripció