C07.- Aperitius dolços i salats per a la nit de Sant Joan

Cuina a Tres Roques
Cursos de cuina a Tres Roques
 
Calendari 6,13 i 20 de maig de 2020
Horari Dimecres de 18 a 20 h
Nº Sessions 3
Formador/a  Glòria Ramon
Preu 25 €

Descripció Sant Joan està a tocar! Ja ho tens tot preparat per sorprendre els teus convidats i celebrar el dia més llarg i la nit més curta de l’any? Et presentarem uns aperitius deliciosos i fàcils de preparar, ideals per assaborir la revetlla.
Continguts Adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar el teu talent i creativitat  en la teva pròpia llar. La qualitat des de la base, el respecte a les matèries primeres, l’aprenentatge de les tècniques, la innovació i la cura del detall.
Metodologia L’aprenentatge comença amb el coneixement de les bases i el domini de la tècnica per, des d’elles, començar a fomentar la creativitat i el talent individual que permetrà als nostres alumnes desenvolupar-se dins la cuina.

Les classes seran demostratives, s’ explicaran diferents opcions, es donaran consells  d’ elaboració i es degustaran els diferents plats.

Observacions Sense necessitat de coneixements previs.

Es proporcionen còpies de les receptes. En cas que es vulguin prendre notes, es recomana portar fulls i un bolígraf.


Fes una ullada al procés d’Inscripció Inscriu-te